Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het reilen en zeilen van het Tijdschrift Over Taal? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief!

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

* verplicht
E-mailformaat

Tijdschrift Over taal gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om op de hoogte te houden van nieuwe publicaties. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt zich op elk moment bedenken door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke e-mail die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via tijdschriftovertaal@gmail.com. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.