Blijf op de hoogte!

Met veel plezier delen wij u mee dat wij een uitgeverij hebben gevonden, die bereid is het tijdschrift Over taal een nieuwe start te geven! Er is wel één voorwaarde: de uitgeverij wil er zeker van zijn dat er genoeg belangstelling voor is. Overweegt u een jaarabonnement te nemen als we opnieuw van start gaan? Laat dan hier uw gegevens achter, dan nemen wij contact op als het zover is. Zodra we zekerheid hebben over aantal nummers (4 of 5) en prijs (rond de 40 euro), brengen wij u op de hoogte. U kunt zich dan ook altijd uitschrijven uit deze lijst.

Schrijf u in op onze lijst!

* indicates required
Email Format

Tijdschrift Over taal gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om op de hoogte te houden van nieuwe publicaties. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt zich op elk moment bedenken door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke e-mail die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via tijdschriftovertaal@gmail.com. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.