Blijf op de hoogte!

Met veel plezier delen wij u mee dat wij een uitgeverij hebben gevonden, die bereid is het tijdschrift Over taal een nieuwe start te geven! Er zullen 4 nummers per jaar verschijnen. De prijs voor een jaarabonnement is 45/49 euro.

Er is wel één voorwaarde: de uitgeverij wil er zeker van zijn dat er genoeg belangstelling voor is. Overweegt u een jaarabonnement te nemen als we opnieuw van start gaan? Laat dan hier uw gegevens achter, dan nemen wij contact op als het zover is.

Schrijf u in op onze lijst!

* indicates required
Email Format

Tijdschrift Over taal gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om op de hoogte te houden van nieuwe publicaties. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt zich op elk moment bedenken door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke e-mail die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via tijdschriftovertaal@gmail.com. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.