Over taal op de LIA’s 2017

In mei 2017 werden de jaarlijkse Language Industry Awards uitgereikt, een initiatief van de Taalsector waarbij bijzondere initiatieven rond taal in de bloemetjes worden gezet. Dit jaar werd er een algemene top 100 van de taalsector samengesteld, die verspreid over vijf dagen live via Facebook bekend werd gemaakt.

Voor Over taal werd het een spannende week: wij moesten immers tot de laatste dag wachten eer we ontdekten welke plaats we dankzij onze lezers en volgers behaald hadden. Tot onze eigen verrassing stonden we zelfs in de top tien, met een mooie zevende plaats! Bij die gelegenheid belde organisator Dries Debackere met Johan Taeldeman, die uitgebreid uit de doeken deed wat de verdiensten zijn van ons tijdschrift en waarom die zevende plaats zo verdiend is.

Dat interview kunt u nu online beluisteren op de website van de Language Industry Awards: http://www.languageindustryawards.eu/over-taal/ De redactie wil iedereen die toen voor Over Taal heeft gestemd opnieuw van harte bedanken!

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.